Donald Trump szellemi fogyatékosnak nevezte Kamala Harrist

2024. szeptember 29. 10:36

A demokrata Harris először látogatott el az amerikai-mexikói határra 2024-es kampánya során.

2024. szeptember 29. 10:36

Nyitókép: Logan Cyrus / AFP

A The Guardian arról ír, hogy a republikánus elnökjelölt, Donald Trump szombaton Wisconsinban tartott kampánybeszédet. Itt 

Trump kritikával illette az Egyesült Államokban élő bevándorlókat, 

majd a demokrata elnökjelöltet, Kamala Harrist is támadta, aki pénteken látogatott el először az amerikai-mexikói határra a 2024-es kampánya során. Hozzátették: Trump Harrist és Joe Bident hibáztatta a bevándorlási helyzet miatt, és 

leszögezte a nyilvánvalót: egyes bevándorlók veszélyt jelentenek az amerikai állampolgárokra.

„Nincs nagyobb hűtlenség, mint saját nemzeted szuverenitásának kioltása a határon keresztül, függetlenül attól, hogy ki milyen hazugságokat mond” – jelentette ki Trump. A republikánus jelölt 

ellenfelét később „értelmi és szellemi fogyatékosnak" nevezte.

A beszéd során egy Harrist kritizáló videót is levetítettek, ami a hölgy demokrata bevándorláspolitikával kapcsolatos megjegyzéseiből áll össze. Íme a teljes beszéd:


 

 

Összesen 121 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kiss.istvan770
2024. szeptember 29. 20:51
Kamala Harris egy végtelenül buta büféjogász, hazug vihogógép, aki a jómódúak hülyegyerekeinek létrehozott "egyetemen" szerzett diplomának titulált félcédulát. A szülők jogán, az erőszakossága és a helyi korrupció miatt lett belőle főügyész. Hogy milyen szellemi szinten lehet valakit szellemi fogyatékosnak ítélni, azt hiteles, nem lefizethető pszichológusok tudnák megállapítani. A tettei alapján viszont jogos Trump megállapítása. Normális vezető nem engedi bűnözők tömegét bevándorolni a hazájába, nem szállít fegyvert, nem ad pénzt egy neonáci államnak, még akkor sem ha valóban ő a megtámadott fél. De a megtámadottság sem áll meg, hisz az AZOV oroszokat gyilkolt, Oroszország pedig a védelmükre kelt.
muszlim1970
2024. szeptember 29. 18:46
Minek nevezze azt a fogyatékos retek kurvát?
herceg-3
2024. szeptember 29. 18:07
"Donald Trump szellemi fogyatékosnak nevezte Kamala Harrist" Mert az is...! Sajnos, pont ezért lesz az USA elnöke! Ott divat, hogy szellemileg károsult "bárkik" lehetnek az elnöki pozícióban!
Zolotarjov
2024. szeptember 29. 15:31
Na ugye..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!